Dierenartspraktijk Bastet

Een hart voor dieren EN voor mensen

02/309.62.43


Preventie
Genezing
Begeleiding


Voor DAP Bastet is een persoonlijke en diervriendelijke aanpak erg belangrijk. Wij nemen dan ook de tijd om naar u als eigenaar te luisteren en uw dier met geduld te onderzoeken. We streven ernaar om onze patiënten te behandelen zoals onze eigen dieren.  Wij wensen u dan ook steeds een duidelijke en eerlijke uitleg te geven omtrent diagnose, behandelingen, preventie,…

Het bieden van een hoogwaardige eerstelijnszorg heeft onze prioriteit. We blijven deze zorg steeds verbeteren volgens de nieuwste inzichten en mogelijkheden in de diergeneeskunde via het regelmatig volgen van bijscholingen. Voor tweedelijnsbehandelingen werken wij nauw samen met de nodige specialisten zodat we uw dier steeds van de beste zorgen kunnen voorzien.Onze Aanpak

Onder het motto beter voorkomen dan genezen zorgen wij bij DAP Bastet voor de nodige preventieve onderzoeken zodat uw dier in optimale gezondheid verkeerd.

Tijdens de jaarlijkse vaccinatie wordt er steeds een grondig gezondheidsonderzoek uitgevoerd. Tijdens dit onderzoek kan u ons ook de nodige vragen stellen ivm voeding, gedrag,… van uw dier. Alsook proberen wij u nuttige tips te geven ivm de gezondheid van uw dier.

Een belangrijke taak voor ons als dierenarts is natuurlijk het genezen van uw zieke dier. Bij ziekte, ongeval,…. zullen wij samen in overleg met u steeds streven naar de beste behandeling voor uw dier. Hiervoor houden wij onze kennis up-to-date door het volgen van permanente bijscholingen. Op deze manier zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op diergeneeskundig vlak. Voor meer specifiekere behandelingen werken wij nauw samen met de nodige specialisten.

Eens komt de dag waarop u afscheid moet nemen van uw geliefde dier. Een dergelijke beslissing nemen voor uw dier is een zeer moeilijke en gevoelige periode. Maar u staat er niet alleen voor. Bij DAP Bastet begeleiden wij u en uw dier en staan wij u bij in het nemen van deze moeilijke beslissing. Samen overleggen wij hoe we uw dier een vredige en waardige afscheid kunnen bieden. Dit kan zowel op afspraak als aan huis zodat u in alle sereniteit afscheid kunt nemen van uw dier. Bel ons gerust op voor verdere inlichtingen zodat wij dit onderwerp voor u meer acceptabel kunnen maken.


Onze Visie